Grafisk design og kunst


OM MIG

Jeg er grafisk designer, udstillingsdesigner og grafisk kunstner og har base i København. Jeg er uddannet fra Kunstakademiets Arkitektskole i 2002. I 2020 startede jeg Sandreuter Works, hvor jeg sælger kunsttryk af mine værker og originale portrætter - og som samtidig er min grafiske design virksomhed. 

 

SANDREUTER WORKS TILBYDER

Grafisk design - løsninger i stor og lille skala,
indenfor både trykte og digitale medier. 
Se udvalgte projekter under ‘Work’ i menuen.

Originale portrætter prikkes/males på bestilling.
Se mere under ‘Shop’ - portrætter i menuen.

Kunsttryk af mine malerier og fotografier.
Se mere under ‘Shop’ - portrætter i menuen.

 

GRAFISK DESIGN

Med mine mange års professionelle erfaring bl.a. fra prisvindende grafisk tegnestue i Edinburgh, Skotland og fra internationalt anerkendt udstillingstegnestue i København, har jeg udviklet en meget bred expertise indenfor det grafiske fag.

Som en del af et team, har jeg bl.a. stået for den grafiske konceptudvikling, design og produktion af komplekse, permanente udstillinger for store kulturinstitutioner som LEGO, Danfoss, Dunkers Kulturhus i Helsingborg, Møntergården i Odense, Norsk Oljemuseum og Norsk Vegmuseum. 

Jeg har designet alt fra logoer og visuelle identiteter, produktemballage, CD-covers, SoMe-indhold, spil-design, websites, design til konferencer, indholdsformidling til udstillinger, wayfinding og diverse tryksager.

Skriv eller ring, hvis du har en grafisk opgave, som du kunne bruge min hjælp til.

 

ORIGINALE PORTRÆTTER

Ud fra et fotografisk forlæg prikker jeg originale portrætter. Jeg maler dem med en ultratynd pensel og flydende blå akvarel på 300 g akvarel papir.

Skriv hvis du drømmer om at få lavet et fint portræt - som en personlig gave - eller måske til dig selv. Læs mere under ‘Shop’ i menuen. 

 

KUNSTTRYK

I webshoppen findes et bredt udvalg af mine værker. Primært mine prikmalerier, men også grafiske værker og fotos. 

Prikmalerierne er lavet ultratynd pensel og flydende blå akvarel på 300 g akvarel papir. Overlappet mellem fotografi og tegning interesserer mig - mellem virkelighed og fiktion. På afstand ligner billederne fotografier. Set tæt på opløses billederne i et abstrakt mønster af akvarelprikker. En pixeleret virkelighed. Jeg kan godt lide den langsommelige proces, skabelsen af ​​disse tegninger kræver. Hver prik males individuelt med en ultratynd børste. Billederne er meget enkle, men processen med at lave dem kræver tålmodighed. De tager deres tid.

 

KONTAKT

SANDREUTER WORKS
Trine Sandreuter
Grafisk designer / Cand. Arch.

+45 6160 0711
trinesandreuter@gmail.com